Dr. Franje Tuđmana 14, Brezje +385 1 3746 650

KORPORATIVNE VRIJEDNOSTI

Zajedništvo
Svaki projekt okuplja ljude različitih profila i različitog iskustva. Bit dobrog projektnog tima je dobra organizacija timskih uloga i zajedništvo svih članova tima. Na principima zajedništva omogućavamo izobrazbu mladih strojarskih inženjera i komercijalista, kako bi u svojoj poslovnoj budućnosti u sustavu Sinitecha širili usvojene korporativne vrijednosti.

Razvoj potencijala
Znanje i potencijal prepoznajemo kao velike vrijednosti i uvijek ćemo kao tvrtka biti usmjereni na angažiranje mladih djelatnika i razvoj njihovih potencijala. Dio prihoda Sinitech izdvaja za izobrazbu mladih kadrova i nadogradnju njihovog znanja i iskustva, što će omogućiti da u svom poslovnom okruženju iskoriste maksimalnu razinu svojih potencijala. Time dobivamo kvalitetu usluge, ali i zadovoljnog pojedinca koji svoje profesionalno ispunjenje lako pronalazi u svom uredu ili na gradilištu.

Predanost korisniku
Naš primarni moto je „Za Vaš uspjeh“, što karakterizira potpunu predanost korisniku i zadanim poslovnim ciljevima. Uspjeh našeg korisnika i kvalitetno odvijanje proizvodnih procesa ujedno su i naš uspjeh. Nastojimo uvijek biti puno više od pasivne podrške jer smatramo da stručna inicijativa može pomoći klijentu da identificira svoje tehnološke potrebe i prioritete, čime će osigurati pretpostavke za optimalne i profitabilne proizvodne procese.

Inovativnost
Inovacija nije samo realizacija tehnoloških čuda i naprednih rješenja. To je proces koji počinje analizom konkretnih potreba klijenata sa kojima spajamo jedinstvena procesna rješenja iz vlastite radionice, te preporučamo i podržavamo rješenja partnerskih tvrtki iz zemlje i inozemstva. Svaki projekt je inovacija za sebe i svaka inovacija ima svoj tehnološki život.

Pouzdanost i odgovornost
Temeljni zadatak naših poslovnih rješenja je pouzdan rad proizvedene opreme na ugovoreni način i u najboljem interesu našeg Klijenta. Odgovornost prema Klijentu i spremnost na promptno rješavanje proizvodnih problema neovisno o njihovim uzrocima, temelj je povjerenja i dugoročne suradnje.